注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

AndyHow

http://t.sina.com.cn/i/1723853375

 
 
 

日志

 
 

瘋狂三日四夜噶廣州之旅  

2010-01-14 10:13:12|  分类: 生活 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

       依家我系公司搞掂埋今個星期噶手尾,中午12點收工返屋企執行李,下午先到PPLS BIKE工作室同Tyler、Jeff距地集合。我地會坐下午6點24分噶火車,預計15號早上10點17分到達廣州東站。

       到達廣州,當安頓好距地噶酒店再匯合Mattias同J之後,我會盡地主之誼吧,帶距地去品嘗一下廣州美食。基於之前我地對GuangZhou Keep on Fixed AlleyCat只可以紙上談兵,下午時間我地會將比賽路線試行一次。當日行程完成後,相信我會迫不及待返屋企見我爸爸媽媽同張旭旭,我實在太掛住距地喇!

      16號就系正式比賽日子,希望可以攞到好成績啦!夜晚來個After Party就點都唔少得,個個都系爛玩一族!

      17號最想噶就系中午去二舅父鋪頭搵距食餐飯,由細到大距幫左我好多,我一早就當左距系我第二個爸爸!晚上6點11分火車起程返上海,頂!15個幾鐘火車之後,第二日噶下午仲要返工吖!

 

       雖然我知道呢個三日四夜噶廣州之旅會好辛苦,但系我相信會系值得噶!

       加油啦!AndyHow and your Fixed Gear’s life!

  评论这张
 
阅读(61)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017